Er det bare rød strømper og pyser her inne eller???

Hva er det med folk, det lurer jeg på???? har ikke vert en eneste person inne og komentert noe som helst om emnet pole dancing!!! hva er det dere er så redde for? er vi virkelig fremdeles ikke kommet lenger enn dette? eller er folk rett å slett uintreserte i og prøve noe nytt? Tro det eller ei, men pole dancing ER faktisk for absolutt alle ;) det er en fantastiskt gøy men krevende “sport” og ikke minst så får det deg til og bli mer selv sikker, bedre holdning….for og ikke snakke om mer trygg på din egen kropp, de fleste blir sjokkert over seg selv når de plutselig henger og dingler opp ned, og jeg ser at selvtilitten og troen på seg selv stiger hos samtlige av mine kurs deltakere!! Så ikke glem det….At det er alltid bedre og prøve noe nytt for og se om det faller i smak hos deg…..enn å aldri prøve i det hele tatt!!!!!

Til daglig, ja i hverdagen treffer jeg ofte kvinner (for og ikke glemme menn) som har tonnevis av spørsmål og forestillinger om akkuratt “Poledancing” eller “strip aerobics” som folk sier….der jeg kom fra ble det bare kalt striptease, men men det er nå en annen verden igjenn. Altså, så populært så dette har blitt i norge de siste åra, ja så finner jeg det merkelig at ikke en eneste person har turt og skrive et kvekk i denne gruppa……`??!! Har letet for og se om det kanskje var noen tilsvarende grupper her inne, men uten hell. Da er altså dette den eneste gruppa som har muligheten til og dele info om akkuratt dette….rett HER!!! Så lenge ingen har noe å spør om så blir jeg vel litt….tom !§?? vet ikke hva jeg skal skrive, kan jo selvsagt stille megselv de mest vanlige spørsmåla folk stiller meg….for så og svare, men det blir liksom litt teit det også!!! Eller er det slik at ALLE som sitter og surfer og titter her inne på origo, rett å slett er en gjeng med konservative, late og ikke minst fordomsfulle mennesker? TØR dere ikke engasjere dere i det? eller er dere bare så jæææævl…… LATE at det og bevege seg ikke står på første siden av årets gjøremål hvertfall! Ikke vet jeg……kanskje gruppen ikke er synlig nok?? vel er det tilfelle…ja, da er det bare jeg som kritiserer folk…uten noe grunnlag annet enn mine egne feil (men men , putt putt, jeg har rygg til og bære det så…. ;)) Håper hvertfall at det er NOEN som ser dette (og som kanskje tørr og engasjere seg, vel å merke)

Så stem på en avstemmning, komenter i forumet, still spørsmål eller kom med kritikk!!! Er åpen for ALT som anngår emnet!! (alt utenom kritikk for rett skrivingen min da….eeehh, er klar over det….men som på skolen, jeg har det bare aaaaalt for travelt med og fååå det jeg har på hjertet UT!!! enn å bry meg om komma, punktom ol.ol )

*Hope to hear from U

Klem Eilen*

See what I meen???

Vist 71 ganger.